Burun ameliyatını hayatımıza ve sağlığımıza verdiğimiz bir mola gibi düşünmemek gerekir.

Ameliyat sonrası mümkün oldukça hızlı bir şekilde eski hayatınıza dönmenizi tavsiye ederim. Dolayısıyla bunu sağlamanın yollarından en önemlisi burnunuzdan nefes almaya hızla geri dönmenizdir.

Bunu sağlamak için ise burnunuza sıkacağımız spreyleri düzenli uygulamak, burun ucunuzda hafif miktarda kanamalar ve pıhtılaşmalara neden olacak tıkaçları atmanızı sağlayacak ıslak pamuk uygulamalar sayesinde burnunuzun çok daha hızlı nefes almasını sağlayabiliriz.

Ayrıca yüzünüzde ve burnunuzda şişlikler olabilir. Bunları azaltmak için ise yatağınızı bir miktar yükseltmeyi tavsiye ederim. İlk gün anestezinin etkisi atıldıktan sonra mümkünse bütün kendinize ait işlerinizi kendiniz yapmanızı, gün içerisinde yatağa hiç yatmamanızı, sadece saat başı on dakikalık uygulamalar sırasında yüzümüze uygulayacağınız uygulama dışında neredeyse yatakta hiç vakit geçirmemenizi tavsiye ederim.

Burun estetiği ameliyatları bugün sahip olduğumuz ileri cerrahi yöntemlerle artık çok daha konforlu bir iyileşme süresi ile hastalara sosyal hayata hızla geri dönüş imkanı sağlıyor. Bunun en büyük sebebi ameliyatlarımızda kullandığımız Piezo Tekniği’dir.

Ultrasonik ses dalgarı ile kemiğe şekil veren Piezo Tekniği sayesinde ameliyat sırasında sinirler, damarlar, yumuşak dokular ve cilt zarar görmeyeceği için iyileşme sürecindeki ödem ve morluk şikayetleri de en aza iner.

Burun ameliyatı sonrası hakkında daha fazla bilgi almak ister misiniz? => gurkankayabasoglu.com/burun-estetigi-ameliyati bağlantısını ziyaret edin.

Yazımıza oy verir misiniz?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oy verildi, Ortalama: 3,00)

Doç.Dr. Gürkan Kayabaşoğlu’ndan Bilgi Alın

Recent Posts

Görüşleriniz bizim için değerlidir...

Start typing and press Enter to search

Fotoğraf Analizi

    ×
    Randevu Al


      ×
      Doktorumuza Sorun

        ×
        Photo

          ×
          Appointment


            ×
            Ask Question

              ×
              Vereinbaren Sie einen Termin


                ×
                Stellen Sie eine Frage

                  ×
                  Fotoanalyse

                    ×

                    Messenger

                    Ask a Doctor

                    WhatsApp

                    Şimdi Ara